Triangle

Studii de caz

Convinge-te din experiența altora

Până acum ți-am vorbit doar noi despre noi.

Dar cel mai bine te poți convinge de competențele noastre din experiențele celor care
au ales să colaboreze cu noi.

Rogalski Damaschin Public Relations

Agenție de relații publice

În contextul mutării într-un sediu nou și al unor nemulțumiri legate de infrastructura IT existentă, la începutul anului 2016 Rogalski Damaschin a inițiat un proiect de schimbare completă a modului de lucru.
Alături de noi, agenția a derulat un audit al întregului mediu IT pentru a înțelege situația reală, cum poate fi îmbunătățită activitatea prin tehnologie și care sunt investițiile necesare.

Una dintre principalele concluzii ale auditului derulat a fost adoptarea serviciilor de Cloud ca măsură de evitare a unor investiții inițiale mari, dar și pentru asigurarea bunei funcționalități a companiei pe timpul vârfurilor de sarcină.
Plata serviciilor prin abonament a eliminat o investiție de peste 4.500 Euro în achiziția unui server și a licențelor adiacente, precum și nevoia contractării unor servicii de instalare, mentenanță și hosting. Doar factura lunară de energie electrică ar fi ajuns la 50 Euro pentru alimentarea și răcirea infrastructurii IT necesare – server de producție și backup.

logo_rd

Cazacu-Manolache-Popa

Birou de avocatură

Cu ajutorul nostru CMP a adoptat Microsoft Office 365 pentru comunicare și colaborare. În prezent, avocații CMP utilizează intensiv soluția pentru a gestiona email-uri, pentru a partaja documente în cadrul echipei, precum și în relațiile cu clienții lor.

De asemenea, am dezvoltat pentru ei în SharePoint Online o librărie complexă de documente și fluxuri specifice de lucru pentru a urmări circulația informațiilor, modificările efectuate și versiunile fiecărui document.

Timpul salvat este investit în dezvoltarea afacerilor, indiferent dacă aceasta înseamnă stabilirea și menținerea relațiilor cu clienții sau revizuirea unui caz specific.

Hai să discutăm despre cum te putem ajuta.

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Contactați-ne
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.