Triangle

Automatizarea proceselor de business

Automatizarea proceselor de business zilnice, repetabile

Despre Business Process Automation (BPA)

Petrecem adesea prea mult timp cu activitățile manuale de lucru repetitive. Companiile din întreaga lume au început să investescă în automatizarea acestor procese pentru a crește productivitatea și eficiența fluxului de lucru.

Transformarea digitală începe cu simplificarea fluxurilor de lucru

Transformarea digitală înseamnă să profiți de tehnologia emergentă care reimaginează eficiența business-ului și îi ajută pe angajați să se concentreze pe activitățile care aduc valoare companiei.

Ce înseamnă BPA?

Se referă la eficientizarea fluxului de lucru și la optimizarea proceselelor de afaceri. Acest lucru poate implica utilizarea de aplicații software, robotică, inteligență artificială și alte tehnologii pentru a îmbunătăți eficiența și eficacitatea operațiunilor de afaceri. 

Prin automatizarea acestor sarcini, companiile pot aloca resurse pe activități cu valoare mai mare, care necesită mai multă gândire strategică și creativitate.

Ai nevoie de consultanță? Noi te putem ajuta în alegerea roboților software pentru afacerea ta.

Află mai multe despre automatizarea facturilor în SAGA

Hai să vedem împreună dacă se potrivește companiei tale.

De ce avem nevoie de automatizări?

Automatizarea fluxului de lucru este nucleul managementului de business modern

1

Economisiți timp prin simplificarea fluxurilor de lucru din companie

Automatizarea simplifică procesele de business, cum ar fi introducerea de date, actualizările pe rețelele sociale, inventarul, rapoartele și multe altele, crescând productivitatea și reducând costurile.

2

Reduce numarul de erori

Adăugarea unei soluții automatizate în procesele companiei va permite angajaților să-și poată îndeplini cu ușurință o mulțime de responsabilități zilnice fără erori umane.

3

Angajații se pot concentra pe o muncă mai strategică și de impact

Automatizarea oferă un mediu fără fricțiuni, în care angajații pot să prospere. Vă puteți elibera angajații de procesele repetitive și de rutină, făcând echipa mult mai fericită.

Ce este un RPA și cu ce ne ajută?

Automatizarea proceselor cu roboții software (RPA)

Cel mai simplu mod de a aduce automatizarea în companie, este prin intermediul unui software de automatizare a fluxurilor de lucru bazat pe cloud.

Un astfel de instrument software ajută în definirea fluxurilor de lucru prin care roboții să efectueze activități repetitive, predispuse la erori, astfel încât angajații să poată lucra la activități mai valoroase.

Nu trebuie să fie dificil. În majoritatea afacerilor, aproape fiecare angajat poate folosi tehnologia de automatizare fără cod de programare sau cu cod redus.

Cu software-ul potrivit, automatizarea proceselor manuale poate fi simplă și extrem de benefică.
Un software de tip RPA poate fi ușor integrat într-o gamă largă de industrii unde există sarcini manuale și repetitive care implică date structurate

 

  • Finanțe și Contabilitate
  • Resurse umane
  • Healthcare
  • Producție și Logistică
  • Vânzări și Marketing

Spre exemplu, departamentul de resurse umane poate implementa proces de automatizare a cererilor de concedii cu ajutorul roboților software

Avantajele RPA în cloud 

Soluție economă. Reduce timpul de lucru. Productivitate & Precizie crescută

RPA (Robotic Process Automation) și cloud computing sunt două tehnologii care pot fi utilizate împreună pentru a oferi o soluție mai puternică de automatizare a proceselor de afaceri. 

Acest lucru permite utilizatorilor să profite de scalabilitatea și fiabilitatea infrastructurii cloud pentru a rula roboții RPA.

În general, integrarea RPA în cloud poate ajuta organizațiile să obțină o mai mare scalabilitate, flexibilitate și eficiență în inițiativele lor de automatizare reducand costurile prin evitarea necesității de a investi în infrastructură hardware și software costisitoare.

Boții RPA pot fi găzduiți pe platforma Microsoft Azure Cloud.

  • Azure oferă o gamă de servicii cloud care pot fi utilizate pentru a construi, implementa și gestiona roboții RPA

Obține acces la o infrastructură IT modernă. Echipa noastră specializată în migrări Azure Cloud te poate îndruma în alegerea soluției pentru compania ta. Hai să discutăm despre cum te putem ajuta!

Risksoft - MPN Gold - Single Line + Logo Transparancy + colored
GĂZDUIT ÎN CLOUD

Un RPA găzduit în platformele cloud oferă capacitatea de a crește sau reduce resursele de calcul, după cum este necesar, asigurandu-se ca procesele de business nu sunt afectate.

Platformele cloud sunt proiectate cu mecanisme de redundanță care pot asigura că roboții RPA găzduiți în cloud sunt foarte disponibili și rezistenți.

UȘOR DE UTILIZAT

Lasă totul pe seama angajatului tău fără ca el să aibă cunoștiințe vaste tehnice. Orice persoană din organizația dvs. va putea construi și utiliza roboți. De asemenea, vor putea colecta date care să le permită liderilor să ia decizii de business.

SCALABILITATE

Programați roboții să facă ceea ce doriți.
Optați pentru o platformă de automatizare a proceselor cu roboți software, care poate fi gestionată și scalată centralizat, indiferent de numărul de locații necesare.

FIABILITATE

Automatizare a sute sau mii de activități.
Roboții software pot gestiona diferite cazuri de utilizare și cantități variate de date, menținând în același timp performanțe constante.

COSTURI REDUSE

Platformele cloud oferă o modalitate rentabilă de a găzdui roboții RPA. Prin utilizarea resurselor cloud, organizațiile pot evita cheltuielile în propria infrastructură și pot plăti doar pentru resursele pe care le folosesc.

FLEXIBILITATE

Platformele cloud oferă flexibilitatea de a implementa roboți RPA în diferite locații geografice, permițând organizațiilor să deservească clienții din diferite regiuni cu o latență minimă.

SECURITATE

Platformele cloud oferă caracteristici avansate de securitate, cum ar fi criptarea datelor, controalele accesului și detectarea amenințărilor, care pot ajuta la asigurarea securității roboților RPA și a datelor pe care le gestionează.

Află mai multe despre platforma cloud Microsoft Azure

Hai să vedem împreună dacă se potrivește companiei tale.

Contactați-ne
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.