Triangle

Web Development

Dezvoltăm și administrăm
soluții web pentru companii

Cum lucrăm

Responsive

Ne asigurăm că site-ul tău va putea fi parcurs lejer, indiferent de mărimea ecranului pe care este vizualizat.

Multilanguage

Dacă vizitatorii tăi vorbesc mai multe limbi, te ajutăm să îți prezinți activitatea în limba fiecăruia.

Administrabil direct de către tine

Fiecare site și aplicație pe care o livrăm vine cu platformă de administrare, astfel că vei putea face singur modificările dorite pentru texte, imagini, galerii foto sau alte elemente.

Design

Admitem – nu avem cele mai temeinice cunoștințe de design grafic. Dar colaborăm cu graficieni externi sau putem lucra cu machetele tale grafice ca să obținem impactul vizual pe care îl dorești.

Securizat

Pentru fiecare website dezvoltat pe platforma WordPress configurăm o soluție profesională de securitate:

 • Firewall care scanează constant traficul către site
 • Scanează fișierele încărcate în site
 • Te notifică în cazul actualizărilor disponibile
 • Alte funcții de securitate

Optimizat

Pentru fiecare website dezvoltat pe platforma WordPress configurăm o soluție profesională de optimizare pentru a reduce timpul de accesare a site-ului și încărcarea la nivelul server-ului de găzduire.

Aplicații web personalizate

Sunt situații când devine clar din cerințele tale că ai nevoie de mai mult
decât un site dezvoltat pe platforma WordPress.

Fie că e vorba despre o aplicație de business sau pentru persoane fizice, abordarea potrivită este să ne orientăm către o aplicație dezvoltată integral, de la 0.

De ce o soluție dezvoltată integral

Portofoliu

- câteva lucrări reprezentative -

 • Bike2Work

Bike2Work

Bike2Work este o campanie de comunicare si constientizare prin care se atrage atentia asupra importantei folosirii bicicletei pentru transportul zilnic, cu scopul imbunatatirii calitatii vietii fiecaruia dintre noi si a orasului in care traim.

Close
 • I'Velo

I'Velo

I’Velo Urban este primul serviciu automatizat de bike-sharing din Bucuresti. Bicicletele pot fi închiriate în baza unor carduri și sunt disponibile 7 zile din 7. Noutatea conceptului este închirierea bicicletei pentru deplasarea rapidă și evitarea traficului aglomerat.

Close
 • Green Report

PHOTOHOTEL

PHOTOHOTEL este un concept european folosit de multiple companii ce aplică acest concept și standard și vor să ofere un serviciu fotografic destinat turiștilor din circuitul hotelier internațional.

Close
 • FDP - Protagoniști în Educație

FDP

Misiunea FDP - Protagoniști în Educație este aceea de a promova demnitatea umană a celor mai dezavantajate persoane din comunitățile noastre, pornind de la experiența fiecăruia dintre ei și implicându-i ca adevărați protagoniști ai vieții lor.

Close
 • Speakings

SPEAKINGS

SPEAKINGS dezvolta abilitatile vorbitului in public prin experiente de invatare neconventionale. Ofera beneficii, atat pentru mediul corporate, cat si pentru speakerii ce au urcat pe scena de-a lungul anilor.

Close
 • Rogalski Damaschin PR

Rogalski Damaschin PR

As communicators, we live in a fragmented society, where people group around different topics, debates, interest, values and beliefs faster and less predictable than before. At the intersection between brand and consumer universes, we find “the third space”.

Close
 • Conferințe Green Report

Conferințe Green Report

Conferintele Green Report deschid o usa catre lumea ideilor inovatoare si a oamenilor creativi, care vor sa schimbe mentalitati, atitudini, comunitati.

Close
 • Money Bistro

Money Bistro

Fie că ești student, angajat, antreprenor sau părinte, Money Bistro e locul potrivit pentru toți cei care își doresc o viață financiară sănătoasă.

Close
 • Transformation Experts

Transformation Experts

Citește, studiază și aplică ultimele noutăți în domeniul transformării prin tehnologie. Ce trebuie să știi, pentru a-ți duce compania la următorul nivel, adaptat societății digitalizate.

Close

Hai să discutăm pe larg despre proiectul tău web.
Lasă-ne datele și cerințele tale.

Contactați-ne
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.