Triangle

Despre noi

Află ce ai de câștigat dacă alegi să lucrezi cu noi

Helping people discover technology

Înseamnă să fim alături de partenerii noștri în descoperirea
noilor tehnologii IT.

Ajutăm companiile să se dezvolte prin intermediul
instrumentelor și serviciilor IT inovatoare.

Soluții IT imparțiale și
adecvate

Nu vânăm obiective de vânzare și bonusuri pentru atingerea lor pentru produsele sau soluțiile pe care ți le propunem


ani

ani de activitate înseamnă ani de perfecționare constantă și dedicare față de clienții noștri

Competențe
solide

Creștem profesional de la an la an și suntem constant la curent cu noile tehnologii

Soluții
complete

Oferim soluții full-service, plecând de la helpdesk și administrarea serverelor și mergând până la organizarea și analiza datelor

Ce ne recomandă

Viziunea noastră de business

Un lucru ce se poate spune despre fiecare dintre noi, de la oamenii din departamentul tehnic și până la cei de vânzări, este că înțelegem importanța unui client și reușim să ne raportăm la el cu o viziune de business.

Helpdesk-Interventii_suport

Realizăm că dincolo de persoana cu care discutăm punctual într-un anumit moment există o companie cu care colaborăm și că în final trebuie să avem în vedere întreaga „arhitectură” a ei – înțelegem să raportăm problema punctuală a unei persoane la specificul întregii companii.

Web_development-Design

De-a lungul relațiilor cu clienții noștri încercăm să înțelegem din în ce în mai bine aspectele specifice organizațiilor lor – asta ne permite să venim cu propuneri de îmbunătățire sau modificare, dacă este cazul, a modului lor de lucru.

Suntem conștienți că acțiunile noastre, ca și lipsa lor, influențează direct activitatea clienților noștri în bine, ori în rău – suntem responsabili de stabilitatea și siguranța IT a companiei lor și încercăm mereu să ne facem treaba cât mai bine.

Principiile noastre

Credem că următoarele valori ne caracterizează și ne „conduc”
în relaționarea cu clienții noștri

1

Profesionalism

Încercăm să ne facem mereu treaba cât mai bine și să creștem profesional de la an la an. Totodată suntem constant la curent cu noile tehnologii și modul în care se pot aplica în activitatea clienților noștri.
În plus faptul că nu avem obiective de vânzare de îndeplinit pentru un produs sau altul ne dă libertatea să propunem clienților exact soluțiile despre care credem că răspund cel mai bine cerințelor lor.

2

Deschidere

Știm că nu întotdeauna serviciile noastre se pliază perfect pe anumite cerințe așa că nici nu încercăm în fiecare situație să vindem neapărat noi soluția către client. Suntem deschiși, iar atunci când este cazul recomandăm companii terțe.
Și mai știm că uneori nu vedem lucrurile la fel ca și clienții noștri; dar suntem mereu dispuși să discutăm despre ofertele și serviciile noastre.

 

3

Stabilitate

Suntem pe piață din 2001, iar cel mai adesea clienții au rămas în tot acest timp lângă noi. Credem că asta dovedește aprecierea lor și faptul că experiența acumulată în acești ani ne permite să ne ținem de promisiuni.

Ce câștigi dacă alegi să lucrezi cu noi

Credem că marile două câștiguri pe care ți le aducem sunt acestea

Ai liniștea că îți poți desfășura activitatea fără întreruperi sau că atunci când acestea apar ai o echipă pe care să te bazezi și care să-ți rezolve problemele într-un timp scurt.

Afli de soluții care te pot ajuta să lucrezi mai eficient și poate mai „corect” – mai corect în sensul unor proceduri pentru lucrul în comun, pentru stocarea și protejarea informațiilor etc.

Hai să discutăm despre cum te putem ajuta.

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Contactați-ne
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.