Triangle

SAGA în Microsoft Azure Cloud

SAGA în Cloud

Securitate. Eficientă. Viteză.

De ce SAGA în Cloud?

Prin integrarea sa în platforma Microsoft Azure Cloud, acesta poate fi ușor de accesat de către mai mulți angajați indiferent că sunt la birou sau lucrează de acasă. Totodată riscurile unor întreruperi sau pierderi de date cauzate de stricarea serverului sau unor atacuri cibernetice sunt diminuate sau chiar eliminate cu ajutorul cloud computingului.

De ce să alegem Microsoft Azure Cloud?

Azure Cloud, furnizată de Microsoft, este una dintre cele mai populare și fiabile platforme de cloud computing disponibile în prezent. Aceasta oferă o gamă largă de servicii și facilități, inclusiv stocare, procesare, securitate avansată și gestionarea resurselor. Integrarea SAGA în Azure Cloud aduce mai multe beneficii pentru utilizatori.

Avantajele SAGA în Cloud 

Soluție economă. Reduce timpul de lucru. Productivitate și precizie crescută.

ACTUALIZĂRI & MENTENANȚĂ

În cloud, furnizorii de servicii se ocupă de actualizarea și mentenanța infrastructurii, inclusiv a serverelor și a sistemelor de operare. Astfel, utilizatorii programului SAGA nu trebuie să se îngrijoreze de instalarea actualizărilor.

SCALABILITATE

Cloudul permite scalabilitatea ușoară a programului SAGA în funcție de nevoile în creștere ale companiei. Puteți ajusta resursele de calcul și stocare în funcție de cerințele de utilizare, evitând astfel investiții initiale mari în hardware și evoluând conform nevoilor de afaceri.

FIABILITATE & REDUNDANȚĂ

Azure Cloud oferă un mediu de cloud stabil și fiabil, asigurând redundanță și rezistență la defecte. Dacă un server sau o zonă întâmpină probleme, aplicația SAGA poate fi redirecționată automat către alte resurse disponibile, reducând perioadele de inactivitate.

COSTURI REDUSE

Găzduirea programului SAGA în cloud poate reduce costurile inițiale și de întreținere asociate infrastructurii locale. În loc să achiziționați și să mențineți propriul echipament, veți plăti doar pentru resursele cloud utilizate, având posibilitatea de a ajusta în mod flexibil aceste costuri, în funcție de necesități.

ACCESIBILITATE & FLEXIBILITATE

Prin găzduirea programului SAGA în cloud, utilizatorii pot accesa aplicația de contabilitate de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet. Nu mai sunt necesare infrastructura și echipamentele proprii, ceea ce oferă o flexibilitate sporită privind atât lucrul de la distanță, cât și accesul sigur la datele contabile și funcționalitățile aplicației.

SIGURANȚĂ & BACKUP

Azure Cloud oferă măsuri avansate de securitate și protecție a datelor. Datele contabile sunt stocate într-un mediu securizat și pot beneficia de backup și recuperare în caz de situații de urgență sau pierdere a datelor locale.

Obține acces la o infrastructură IT modernă. Echipa noastră specializată în migrări Azure Cloud te poate îndruma în alegerea soluției pentru compania ta. Hai să discutăm despre cum te putem ajuta!

Risksoft - MPN Gold - Single Line + Logo Transparancy + colored

Află mai multe despre platforma cloud Microsoft Azure

Hai să vedem împreună dacă se potrivește companiei tale.

Contactați-ne
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.