Triangle

De ce Business Premium?

Platforma completă pentru productivitate, colaborare și securitate

Transformă-ți afacerea

Principalele avantaje

app
Suite completă de aplicații și servicii

Microsoft Business Premium include acces la toate aplicațiile și serviciile din suita Microsoft Office, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, Outlook și altele. Aceasta vă oferă instrumentele necesare pentru a vă gestiona eficient sarcinile și pentru a crea documente profesionale.

Securitate îmbunătățită

Microsoft Business Premium include soluții avansate de securitate, cum ar fi Microsoft Defender Antivirus și protecție împotriva phishing-ului, pentru a vă proteja datele și informațiile sensibile împotriva amenințărilor cibernetice. Puteți implementa autentificarea multi-factor pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate la autentificare.

Administrare centralizată și ușoară

Prin Microsoft Business Premium, puteți administra utilizatorii, dispozitivele și setările de securitate într-un mod centralizat și ușor de utilizat. Aveți controlul asupra accesului la aplicații și servicii și puteți implementa politici de securitate pentru a proteja afacerea.

Securitate sporită

Cu Microsoft Business Premium, beneficiați de o securitate sporită pentru afacerea dvs.

Soluțiile avansate de protecție împotriva amenințărilor cibernetice, cum ar fi antivirusul Microsoft Defender, vă protejează dispozitivele și rețeaua împotriva ransomware-ului, malware-ului și phishing-ului. 

Autentificarea multi-factor adaugă un strat suplimentar de securitate la autentificare. De asemenea, puteți implementa politici de securitate personalizate și aveți control centralizat asupra acestora, asigurând astfel că datele și informațiile dvs. sunt protejate.

✓ Protecție avansată împotriva phishing-ului 

Serviciile de e-mail și colaborare incluse în Business Premium beneficiază de filtrare avansată împotriva phishing-ului și detectare a atașamentelor malware, pentru a reduce riscul de atacuri prin e-mail.

✓ Capacități Defender pentru punct final

Oferă avantaje precum detectarea avansată a amenințărilor, analiza comportamentală, protecție multiplă a device-urilor, remediere automată, raportare detaliată și actualizări constante asigurând o protecție puternică împotriva amenințărilor cibernetice.

✓ Autentificarea avansată multi-factor (MFA) 

Prin Microsoft 365, Business Premium permite administrarea centralizată a accesului la aplicații și servicii, permițând setarea unor politici de securitate riguroase. De asemenea, este posibilă implementarea unei politici de autentificare multi-factor pentru a preveni accesul neautorizat.

Suita completă de aplicații

Productivitate fără limite 

Microsoft 365 Business Premium vă oferă acces la cele mai populare aplicații de birou, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint și Outlook. Indiferent dacă lucrați la documente, creați prezentări sau gestionați programul de e-mail, veți beneficia de un set complet de instrumente avansate care vă vor ajuta să fiți mai eficienți și mai productivi.

Migrare și implementare în Premium

1

Te ajutăm să faci trecerea la soluția Microsoft 365 și să migrezi datele și fișierele tale de pe infrastructura locală pe infrastructura cloud oferită de Microsoft.

2

Totodată, suntem conștienți că trecerea de la o soluție locală la una dezvoltată în cloud poate părea dificilă. Însă noi îți suntem alături pentru a depăși orice probleme ar putea apărea și pentru a-ți arăta cum să profiți la maxim de soluția ta Microsoft 365.

Întrebări frecvente

Microsoft 365 Business Premium este destinat întreprinderilor mici și mijlocii, cu până la 300 de utilizatori. Oferă capacități de productivitate de clasă superioară, precum și caracteristici cuprinzătoare de securitate și gestionare pentru protejarea datelor și bunurilor afacerii pe mai multe dispozitive.

Clienții care doresc să utilizeze Microsoft 365 Business Premium în organizația lor trebuie să ruleze Windows 11 sau Windows 10 Pro* pe desktopurile lor, astfel încât serviciul să poată gestiona computerele lor.

Da, Microsoft Business Premium permite utilizatorilor să instaleze și să utilizeze aplicațiile Office incluse pe până la cinci PC-uri sau Mac-uri, cinci tablete și cinci smartphone-uri per utilizator. Această flexibilitate permite angajaților să lucreze în mod transparent pe mai multe dispozitive, asigurând productivitatea și accesibilitatea de oriunde.

Da, este posibil să faceți upgrade de la alte planuri de abonament Microsoft la Business Premium. Cu toate acestea, disponibilitatea opțiunilor de upgrade poate varia în funcție de planul specific pe care îl utilizați în prezent. Recomandam să consultați unul din specialistii nostri  pentru a afla opțiunile de upgrade și pașii implicați în tranziția către Microsoft Business Premium.

Microsoft Defender for Business este o soluție de securitate pentru punctele terminale, proiectată pentru a ajuta afacerile cu până la 300 de angajați. Aceasta ajută la protejarea împotriva amenințărilor de securitate cibernetică, inclusiv a malware-ului și ransomware-ului, printr-un pachet ușor de utilizat și rentabil. Microsoft Defender for Business este inclus în Microsoft 365 Business Premium și este disponibil și ca produs independent.

Lasă IT-ul în grija noastră

Contactați-ne
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.