Web design » Frumusete prin simplitate

Conceptul de “awareness” castiga tot mai mult teren in preocuparile legate de promovare ale fiecarei firme. Din posibilitatile de promovare, prezenta online este una din cele mai eficiente si mai ieftine metode de promovare.

 

 

Fiecare companie are nevoie de o “carte de vizita”. Fie ca este vorba de un logo, un slogan, o poveste, imaginea publica a unei companii conteaza fundamental in relatia cu partenerii de business.

 

Iti punem la dispozitie experienta noastra pentru a stabili o prezenta consistenta online. Dorim sa construim impreuna o imagine de calitate care sa te recomande tuturor potentialilor parteneri.

Iti poti dori un site web pentru a fi reprezentat online, un site de prezentare pentru companie, sau poate doresti sa generezi vanzari prin comert electronic. Oricare ar fi situatia, vom lucra impreuna si vom personaliza un produs pentru nevoile tale individuale. Indiferent daca ai o afacere mica sau mare, noi suntem aici pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele.

De aceea, incercam sa oferim tuturor clientilor nostri servicii personalizate, pliate pe profilul si nevoile fiecaruia.

 

Web development & web design!

Din posibilitatile de promovare, prezenta online este una dintre cele mai eficiente si mai ieftine metode de a te face cunoscut. Vom lucra impreuna si vom personaliza un produs pentru nevoile tale individuale. Oferim servicii personalizate, pliate pe profilul si necesitatile fiecaruia. Fii prezent online!

Introdu codul 3329

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter