Suport IT » Te sprijinim in activitatea ta zilnica
Suport IT (3)

Oricine isi doreste sa fie ajutat ori de cate ori are nevoie.

Cum? Simplu: repede si eficient.

 

Descarca kit-ul pentru TeamViewer aici

 

Ne dorim asta in orice domeniu, atunci cand avem nevoie de ajutorul cuiva. Legat de computere, in foarte multe situatii, repede si eficient nu este destul.

Atunci ne dam seama ca trebuie sa fim si proactivi, sa anticipam problemele ce pot aparea si sa le preintampinam cu ajutorul partenerilor IT. Aici isi arata valoarea existenta unui contract de suport IT.

Am aflat de la clientii nostri, ca externalizarea acestor servicii aduce cu sine beneficii la care multe companii nici nu s-au gandit initial.

Folosindu-ne de experienta noastra de peste 12 ani pe piata IT, am pregatit pentru tine mai multe abonamente de suport, care iti asigura nevoia de stabilitate, siguranta si iti aduc avantajele competitionale care vin odata cu o infrastructura IT administrata eficient.  

Cu pachetul Spring beneficiezi de aceeasi calitate a suportului IT precum o companie mare, la un pret adaptat posibilitatilor tale financiare. Ideal pentru companii cu un numar intre 1 si 5 angajati. 3 ore de suport incluse.

Odata cu cresterea companiei tale, creste si nevoia de asistenta IT. Cu pachetul Stream oferit de Risksoft, poti sa te concentrezi mai departe pe dezvoltare, stiind ca IT-ul tau este pe maini bune. Ideal pentru companii cu un numar intre 5 si 10 angajati. 6 ore de suport incluse.
 

Intr-o lume a tehnologiei, folosirea ultimelor inovatii IT te poate duce pe primul loc. Daca ai o companie cu un numar intre 10 si 20 de angajati, iti recomandam pachetul River, 12 ore de suport incluse.
 

Am conceput pachetul Sea pentru companiile cu un numar intre 20 si 50 de angajati. In acest pachet sunt incluse 25 de ore de suport.
 

Companiilor cu peste 50 de angajati le oferim pachetul Ocean. In acest pachet sunt incluse 40 de ore de suport. Scapa de grija IT-ului si concentreaza-te asupra performantelor companiei tale.

 

Pentru oferte personalizate trimite-ne un email pe sales la risksoft.ro. 

Elimina complet stresul legat de functionarea echipamentelor IT!

 

Personal calificat
Interventii rapide
Proactivitate
 

Te-ai gandit vreodata la confortul pe care ti l-ar aduce un partener IT si la protectia de care ai putea beneficia cu ajutorul lui?

Oricare ar fi raspunsul la intrebarile de mai sus, imagineaza-ti ca poti finaliza usor proiectele in lucru. Imagineza-ti oameni care te ajuta, facandu-ti munca mai usoara. Imagineza-ti un singur contact pentru nevoile tale de IT, un singur numar de telefon sau email cu ajutorul caruia poti scapa de toate grijile legate de IT.

Si toate acestea sa aduca si reduceri de costuri?... Pare neverosimil. Si totusi este adevarat!

Organizatiile care reusesc sa inteleaga si sa utilizeze adecvat acest tip de serviciu, pot, mai ales prin orientarea catre domeniul principal de activitate, sa obtina un avantaj competitiv fata de concurentii care aleg sa isi dilueze eforturile strategice si operationale, distribuindu-si resursele pe prea multe planuri.

Suport It pentru oameni!

Te-ai gandit vreodata la confortul pe care ti l-ar aduce un partener IT si la protectia de care ai putea beneficia cu ajutorul lui? Si toate acestea sa aduca reduceri de costuri?...

Pare neverosimil. Si totusi este adevarat!

Noi te putem ajuta!

Introdu codul 2534

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter