Software » Licentiere si dezvoltare de software

Oamenii si organizatiile au nevoie de aplicatii software pentru automatizarea unor procese. Dorinta de a eficientiza lucrurile a generat nevoia de a folosi aceste produse. Satisfacerea nevoilor de automatizare se face adeseori mai eficient utilizand aplicatii deja existente, nefiind nevoie sa reinventam roata pentru orice proces de business. Economiile de scara obtinute de catre producatorii de software de larg consum, se transfera pe tot lantul de distributie pana la utilizatorul final. Astfel, dezvoltarea unei solutii ce ofera aceleasi functionalitati, cu ajutorul resurselor interne sau cu cel al unui contractor extern, implica un efort financiar semnificativ mai mare.

Viziunea noastra cu privire la piata IT si know-how-ul acumulat de-a lungul timpului, ne permit sa-ti propunem solutii potrivite satisfacerii nevoilor tale de business.

Pe langa dezvoltarea de aplicatii personalizate, firma noastra are experienta si poate asigura implementarea de solutii software open source cu o complexitate ridicata, pentru diverse compartimente ale unei firme.

Principalul beneficiu al implementarii unei solutii software, standard sau personalizata, este imediata crestere a calitatii produselor si a serviciilor oferite de catre organizatia ta. Acest beneficiu este consecinta directa a urmatoarelor mecanisme:

 

Organizarea si simplificarea accesarii informatiilor care permit cresterea calitatii deciziilor strategice si operationale, atat ale managementului superior, cat si ale angajatilor implicati direct in procesul productiv;

Utilizarea de instrumente moderne de colaborare si comunicare intre angajati si echipe de angajati sau intre angajati si clienti;

Adaptarea la cerinte de piata din ce in ce mai complexe prin automatizarea proceselor de business din cadrul companiei, in vederea cresterii gradului de personalizare al produselor si serviciilor si  al reducerii timpului de raspuns la nevoile clientilor.

 

In cadrul proceselor de investitie intr-o solutie software, un alt criteriu important avut in vedere este cel de timp de recuperare a investitiei. Acest indicator se calculeaza tinand cont de reducerea costurilor obtinute si pe baza cresterii productivitatii, intr-un orizont de timp definit.

Dupa analiza si alegerea solutiei, urmeaza partea de implementare efectiva. Procesul de implementare este coordonat de responsabilul de proiect alocat de noi in colaborare cu responsabilul de proiect ales de catre tine. Etapele si resursele necesare alocate proiectului se stabilesc pe baza deciziilor comune, in vederea realizarii obiectivului final, in conditiile unui consum minim de resurse (umane, tehnice sau financiare).

Probabil cea mai importanta componenta in cadrul procesului este cea de training al personalului, intrucat rezultatele estimate pot fi obtinute doar cu ajutorul oamenilor ce folosesc solutia aleasa. Fie ca vorbim despre un training formal, fie de un training informal, scopul nostru este sa crestem competentele partenerilor nostri in ceea ce priveste aplicatia respectiva, precum si integrarea acesteia cu infrastructura IT.

Rolul nostru nu se opreste aici, ci oferim suport pe termen lung, in vederea cresterii functionalitatilor sau actualizarii aplicatiilor pentru noi cerinte de business sau noi reglementari.

Credem in ideea de parteneriat, in colaborarea cu tine si in relatiile mutual avantajoase, in jocurile cu suma pozitiva.

Software Siguranta si performanta

Pentru ca ne dorim sa te ajutam sa traiesti mai mult, sa muncesti mai eficient si sa te relaxezi mai bine, studiem si analizam schimbarile tot mai dese din mediul IT, oferindu-ti mereu o solutie potrivita tie.

Fie ca nevoile tale pot fi satisfacute de o solutie standard, fie ca iti doresti ceva personalizat cu atentie, Risksoft are capacitatea sa iti ofere ceea ce iti doresti.

Introdu codul 42

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter