Echipamente » Sisteme de lucru si solutii pentru infrastructura ta IT

Maximizarea beneficiilor aduse dumneavoastra de catre echipamentele integrate in solutiile propuse este obiectivul nostru primar. Flexibilitatea in alegerea solutiei este o caracteristica fundamentala a modului nostru de abordare. Drept rezultat, de-a lungul timpului, am dezvoltat parteneriate cu cei mai de succes producatori si distribuitori de echipamente IT.

Fie ca va doriti o statie de lucru, fie ca aveti nevoie de un server, de un laptop sau de  echipamente de retea, Risksoft va poate oferi cele mai bune solutii la un pret corect.

In cadrul procesului de ofertare se analizeaza nevoile de business  si se defineste un profil de utilizare, iar pe baza acestor informatii propunem solutiile potrivite. In primul rand, ne propunem cresterea productivitatii fiecarui client si reducerea costului total de operare al echipamentelor pe intreaga durata de viata, nu neaparat obtinerea celui mai mic pret de achizitie. 

Experienta ne-a demonstrat adeseori ca solutiile cu pretul de achizitie cel mai scazut nu sunt cele mai ieftine pe termen lung.

Un alt concept utilizat des in analiza si proiectarea solutiilor este cel de scalabilitate. De cele mai multe ori, este indicat sa investesti in infrastructura pe baza planurilor de dezvoltare, nu doar pe baza nevoilor curente. Astfel, nu este cazul sa schimbi cu totul echipamentele cand afacerea ta se dezvolta, ci doar sa adaugi pe o fundatie solid construita.

Acest mod de abordare are grija de resursele tale, atat in ceea ce priveste sumele direct investite, cat si a celor indirecte (riscul achizitiilor inutile, perioadele de downtime, costul pentru trainingul personalului).

 
De cate ori nu s-a intamplat sa achizitionezi un laptop cu un model de licenta care nu a permis integrarea intr-o infrastructura de tip Active Directory? De cate nu ori nu s-a intamplat sa achizitionezi un produs, pentru a afla cateva zile mai tarziu ca nu este ceea ce aveai nevoie? De cate ori nu s-a intamplat sa iti schimbi cu totul infrastructura informatica dupa o scurta perioada de crestere a business-ului?
Gama de produse, fie hardware, fie software, pe care o putem livra este extrem de larga:
- servere: HP, Intel, Dell;
- statii de lucru: Lenovo, HP, Dell sau sistemele atent construite de catre Risksoft;
- echipamente de retea: Allied Telesis, Cisco, Linksys;
- solutii software: Microsoft, Adobe, Autodesk, Kaspersky;
- printing: HP, Canon, Toshiba;
- periferice: Microsoft, Cooler Master, Logitech.

Pentru a gasi solutiile optime problemelor cu care te confrunti, te rugam sa ne contactezi.

Echipamente Solutii complete

Creativitatea si performanta angajatilor tai sunt potentate de solutiile personalizate alese de noi. Concentreaza-te asupra afacerii tale si lasa-ne pe noi sa-ti oferim tehnologia potrivita nevoilor tale.

Experienta si know-how-ul acumulate de Risksoft in peste 10 ani de activitate pe piata IT iti garanteaza solutiile tehnice adaptate nevoilor tale. In viziunea noastra, infrastructura IT este o investitie si nu un alt cost.

Introdu codul 271

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter