Windows 8.1 Pro

Windows 8.1 Pro

Microsoft va retrage suportul pentru Windows XP incepand cu 8 aprilie 2014. Priveste acest aspect drept o oportunitate pentru a-ti moderniza afacerea.

Risksoft iti vine in sprijin. Am pregatit o oferta promotionala pentru solutii de licentiere si echipamente optimizate pentru noul Windows 8.1 Pro.

Citeste in continuare despre avantajele acestuia si descopera echipamentele din promotia noastra. Afla si cum te poate afecta expirarea suportului pentru Windows XP.

 

Noul Windows 8.1 Pro

 • SkyDrive Windows 8.1 ProSkyDrive – fisierele tale te insotesc intotdeauna

SkyDrive este un spatiu de stocare online gratuit incorporat in Windows 8.1. Te poti gandi la el ca la un hard disk suplimentar, disponibil de pe orice dispozitiv utilizat. Iti salvezi automat documente, fotografii si alte fisiere in SkyDrive si ajungi la ele oricand, de pe orice PC, laptop sau tableta. Si poti utiliza SkyDrive pentru a-ti proteja fisierele daca se intampla ceva cu dispozitivul tau.

 • Securitate sporita pentru tine

Solutiile standard Windows Defender si Windows SmartScreen iti protejeaza calculatorul impotriva virusilor, a programelor malware si a site-urilor web rau intentionate sau de inselaciune. In plus, BitLocker iti permite sa criptezi documentele tale valoroase. Pe langa toate acestea, cu actualizarea automata prin Windows Update nu trebuie sa-ti faci griji ca lipsesc din calculatorul tau remedieri vitale sau drivere de dispozitiv pentru Windows.

 • Cauti o data, ajungi oriunde

Cautare Windows 8.1 ProButonul Cautare utilizeaza cautarea inteligenta Bing pentru a-ti permite sa cauti pe PC, pe web si in SkyDrive, plus in unele aplicatii si in Magazinul Windows. Poti cauta o data pentru a obtine rezultate de peste tot si poti reveni la rezultatele tale de cautare fara a trebui sa cauti din nou.

 

 

 • Aplicatiile Mail, Calendar si Persoane
 • Ai acces intr-un singur loc la toate e-mailurile tale (Outlook.com, Yahoo!, Gmail si altele). Astfel, nu trebuie sa accesezi diferite site-uri sau aplicatii pentru e-mail. Si nu exista reclame, asa ca te poti concentra pe ceea ce este important pentru tine.
 • Cu aplicatia Calendar poti vedea mai multe calendare – inclusiv calendarele tale de lucru – in acelasi timp, intr-un singur loc. Atunci cand deschizi aplicatia vei vedea toate evenimentele din contul tau Microsoft, iar pentru a vedea evenimente din alte calendare nu trebuie decat sa adaugi conturile in aplicatia Calendar.
 • Aplicatia Persoane este, in acelasi timp, agenda si aplicatia ta sociala. Poti sa adaugi persoane de contact, sa vezi actualizari pentru retelele sociale (cum ar fi Facebook si Twitter) si sa pastrezi legatura cu prietenii si familia din Skype – totul dintr-o singura aplicatie.
 • Aplicatiile Mail, Calendar si Persoane functioneaza impreuna. Asadar, atunci cand trimiti un e-mail unei persoane de contact din Mail, aplicatia alege adresa de e-mail a persoanei din aplicatia Persoane (locul unde se afla informatiile despre persoana de contact).Skype Windows 8.1 Pro
 • Skype – video, voce si mesagerie instant

Cu apelurile video si vocale si mesageria instant de la Skype pastrezi legatura in fiecare zi cu prietenii si familia. Toate apelurile video si vocale Skype-to-Skype sunt gratuite, iar mesajele tale iti sunt livrate direct, indiferent la ce lucrezi.  Up ↑

 

 

Echipamente optimizate pentru Windows 8.1 Pro

Lenovo ThinkPad Edge E531

Lenovo ThinkPad Edge E531

 • Windows 8.1 Pro licentiat
 • Tastatura premiata, imbunatatita pentru Windows 8
Rezistenta la varsarea accidentala a lichidelor, tastatura este optimizata pentru Windows 8, avand butoane multimedia la indemana, indicatori de stare LED, capacitatea Function-lock si acces imediat la vizualizarea aplicatiilor.
 • Durata de viata a bateriei de pana la 6 ore
Lucrezi aproape o zi intreaga cu laptopul deconectat de la sursa de curent.
 • Optimizat pentru conferinte web /Voice-Over IP (VOIP)
Camera web 720p HD sensibila la lumina slaba, cu unghi larg de vizualizare si recunoastere faciala, microfoanele duale cu anularea zgomotului, configurate pentru intalniri VoIP cu calitate audio inalta, private si in modul conferinta.
 • Cititor de amprente integrat
Obtine acces rapid si convenabil si conecteaza-te in siguranta cu o singura atingere.
 • Dolby® Advanced Audio™
Tehnologia mareste claritatea audio pentru aplicatiile VoIP, maximizeaza volumul fara sa distorsioneze si imbunatateste claritatea dialogului atunci cand urmaresti videoclipuri.
 • Noua tehnologie Lenovo OneLink
Tehnologia OneLink este o interfata unica ce face mai simpla conectivitatea printr-un cablu de alimentare unic la ThinkPad OneLink Dock – video dedicat, porturi USB 3.0, Gigabit Ethernet si audio, totul in timp ce iti incarci notebookul.

Specificatii [+]   Up ↑

 

Lenovo ThinkCentre Edge 72 TWR

Lenovo ThinkCentre Edge 72 TWR

 • Windows 8.1 Pro licentiat
 • Performanta RapidBoot
Acceleratorul exclusiv RapidBoot HDD de la Lenovo reduce dramatic timpul de pornire.
 • Suport pentru ecrane multiple
ThinkCentre Edge 72 accepta doua ecrane independente.
 • Securitatea hardware
Portul Kensington Lock simplifica foarte mult pastrarea in siguranta a bunurilor.
 • View Management Utility
Faci cu usurinta mai multe activitati in acelasi timp si iti sporesti productivitatea cu utilitarul View Management al modelului ThinkCentre Edge 72. VMU creeaza pana la patru partitii pe un singur ecran – ca si cand ai utiliza mai multe monitoare intr-unul singur.
 • Eficient din punct de vedere al energiei electrice
Economisesti costurile cu energia electrica cu Desktop Power Manager cu certificat Cisco EnergyWise pentru ThinkCentre Edge 72.
 • Transfer de date
Cele 6 porturi USB ale modelului ThinkCentre Edge 72 iti ofera multe moduri de a transfera datele si de a conecta alte dispozitive.

Specificatii [+]   Up ↑

 

Cum te poate afecta expirarea suportului pentru Windows XP

 • Riscuri de securitate – in urma expirarii suportului pentru Windows XP, calculatoarele tale devin vulnerabile in fata virusilor, a aplicatiilor malware si a pierderilor de date.
 • Suport tehnic indisponibil – in situatia unei probleme nu vei mai beneficia de sprijin tehnic online sau telefonic si va trebui sa rezolvi de unul singur situatia aparuta.
 • Expirarea suportului pentru software si echipamente hardware – conform unui studiu realizat de compania americana de consultanta si cercetare in IT, Gartner, noile versiuni ale aplicatiilor software si driverele pentru noile componente hardware nu vor mai beneficia de suport pentru Windows XP.
Toate acestea vor duce la cresterea riscului de deteriorare a echipamentelor si la intreruperi ale activitatii companiei tale.   Up ↑
 

Trimite-ne o cerere de ofeta completand formularul de mai jos.

Introdu codul 8184

Promotii

 

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter