Despre noi

Risksoft

Risksoft activeaza pe piata IT din Romania incepand cu anul 2001. In primii ani am acoperit nevoile IT atat ale utilizatorilor casnici, cat si a celor profesionali.

Cu timpul, am evoluat de la un simplu furnizor de echipamente la un furnizor de servicii integrate adresate in special clientilor persoane juridice. Fiind o echipa dinamica si flexibila, am putut mentine nivelul satisfactiei clientilor nostri intr-un mediu IT aflat in continua schimbare.

Cei peste 10 ani de experienta pe piata firmelor mici si mijlocii (SMB) ne permit sa oferim solutii full-service. Competentele noastre se intind de la helpdesk la administrarea serverelor sau de la organizarea datelor la analiza in detaliu a acestora, folosind solutii de business intelligence.

Ne ajutam clientii sa-si asigure procesele de business de care au nevoie, reducand resursele alocate si crescand productivitatea angajatilor.

Punem in prim-plan nevoile clientilor si reusim, folosind experienta acumulata, sa dezvoltam si sa administram infrastructuri informatice suple, flexibile, fiabile si scalabile.

Pentru fiecare necesitate de business, gasim solutiile cele mai potrivite. Fie ca ai nevoie de o solutie dezvoltata local, fie ca ai nevoie de o solutie care sa ruleze in cloud, suntem partenerul potrivit.

 

Risksoft

 
Introdu codul 6891

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter